Anyák napjára hangolódva-Tekerj a Zöldbe!

Nagyhalász-Homoktanya felé mindig érdemes elgurulni. A családias fogadtatás, a Nagyhalászi Eszterlánc Egyesület kézműves foglalkozása és a zöld környezet garancia egy jó programra. Útközben a Lónyai főcsatorna mellett megállunk egy rövid pihenőre, mely szintén üde színfoltja a vidéknek a maga 91km hosszával Berkeszből indulva gyűjti össze a Nyírség vizeit és Gávavencsellő alatt vezeti a Tiszába. Készíts velünk anyák napi ajándékot, az egyedi kézzel gyártott dísztárgyak nemcsak a megajándékozottnak fog tetszeni, hanem számodra is örömet és szórakozást jelent az alkotás folyamata.

Hiszen lelkünk egy darabkáját is beledolgozzuk a műbe, ettől lesz olyan különleges és kedves darab.
Bizony a munkálkodás során megéhezik csapatunk, de erről is gondoskodunk. Finom, gazdagon készített füstölt kolbászos, virslis paprikás krumpli készül ebédre.
Indulás: 2023. 05. 06-án szombat reggel 10 óra Nyíregyháza, Kossuth tér
Tervezett visszaérkezés délután 15 óra, vagy egyénileg.
Útvonal: Nyíregyháza-Nagyhalász-Homoktanya-Nyíregyháza
Táv: 30 km kerékpárút/ kisforgalmú közút
Részvételi díj: 1.500 Ft ( mely tartalmazza a kézműves foglalkozás alapanyagát, a készített ajándéktárgy magaddal vihető, egytál paprikás krumplit és egy fél literes palack ásványvizet)
REGISZTRÁCIÓ:
https://forms.gle/wMZxcS2Ex8UNQ4Rw5
Jelentkezési határidő 2023.05.03.
A kerékpártúra a Tekerj a Zöldbe! túrasorozat része, ami a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség szervezésében az Aktív Magyarország támogatásával valósul meg.
A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt. A túrázók biztonsága érdekében a programváltoztatás jogát fenntartjuk. 

Címkék, kulcsszavak: 

Naptár dátum: 

hétfő, 2023, április 17