Farsangi bolondozás, féktelen szórakozás

A magunk részéről mindent elkövettünk, hogy elűzzük a telet, arcátlanok voltunk hiszen álarcok mögé és jelmezekbe bújva hangos mulatozással búcsúztattuk a leghidegebb évszakot. Még felsorolni is alig lehet olyan sokféle kreációval találkozhattunk, ezen az estén mindenki kitett magáért, csak kapkodni lehetet a fejünket, kié volt ötletesebb.

Az estet egy jelmezversennyel is színesítettük, hiszen a legjobb produkciók jutalmat érdemeltek. Mit mondjunk nem volt könnyű a megmérettetés, számos holtverseny született kihirdetéskor.

  

Jogosan alakult így a helyzet, mert valóban szinte mindegyik alkotás rendkívűl találó, egyedi, extravagáns, netán bevállalósra sikeredett. És bizony az is igaz, hogy egy jó fellépéssel a régi sémák jelmezével is dobogóra lehet jutni.

  

Mindenki átéléssel bújt a szerepe mögé, így garantált volt a felhőtlen szórakozás. A képeket nézegtve erről magatok is meggyőződhettek, mert  sikerült azt a fantasztikus hangulatot visszaadni, ami az est folyamán csak tovább fokozódott. Köszönjük támogatóinknak (Leszkovenart, ViniBike Service, Orémusz Galéria, Zöld Kerék Alapítvány, Tudja József) az értékes díjak felajánlását, ezzel is hozzájárulva a rendezvény színvonalának emeléséhez.

A vacsora elfogyasztása után a hangulatos mécsesek mellett vidám beszélgetés zajlott, és természtesen ezt követően a táncparketté volt a főszerep. Roptuk a táncot kifulladásig, mégha a lábunk zsibbadt is, felszálltunk a  szerelemvonatra hosszan tekergőzött, zakatolt, velünk.

További fotók a képre kattintva:

Heni fotói:

Címkék, kulcsszavak: 

Naptár dátum: 

vasárnap, 2023, február 19