A zene szárnyán.......

Ismét nőnapi gyalogtúrát szerveztünk a Sóstói erdőben, idén is hasonlóan a korábbi évekhez nagy érdeklődés övezte a programot. Szép számban gyűltünk össze főképpen hölgyek, szinte minden korosztály jelen volt kislánytól a nagymamáig.

Szerencsénk volt, az időjárás kegyeibe fogadta a megjelenteket, igazi tavaszias kellemes esti sétára ideális napot fogtunk ki. Most is igyekeztünk egy kis meglepetés produkcióval még színesebbé tenni a programot. Azon túl, hogy a sötétbe burkolózott erdőben túráztunk, ami ritka élménynek számít, a zene kísérte utunkat.

Minden egyes megállóhelyen egy-egy jól ismert dallam csendült fel. A szerelem szárnyán korszakról korszakra idéztük fel azt a mámorító, bizsergő érzést, melyet mindannyian megtapasztalunk életünk során valahányszor elrabolják szívünket. 

 

Volt hogy együtt énekeltük, a bátrabbak még táncra is perdültek, így a hangulat egyre vidámabb lett. Két állomáshely között pedig kedélyes beszélgetések zajlottak, új ismeretségek szövődtek , egyre jobban összekovácsolódott a közösség. 

Az est zárasaként egy apró, de annál nagyobb szívvel adott ajándékkal kedveskedtünk nőnap alkalmából a résztvevőknek.

További képek a fotóra kattintva:

Címkék, kulcsszavak: 

Naptár dátum: 

péntek, 2023, március 10